با توجه به اینکه حلوا ارده محصولی است پرمصرف که چه به عنوان صبحانه یا شام و چه به عنوان دسر، علاقه مندان زیادی دارد، ضرورت کنترل و نظارت بیشتر بر آلودگی میکروبی این محصول و کنترل شرایط بهداشتی کارگاه ها از نظر ویژگی های ساختمانی و بهداشت فردی، آشکارتر می شود. یکی از راهکارهای مناسب در این رابطه، الزامی کردن استفاده از مسئول فنی در کارگاههای تولید کننده محصولات غذایی همانند کارخانجات صنایع غذایی است که ضمن ایجاد اشتغال برای فارغ ا لتحصیلان رشته صنایع غذایی، موجب نظارت دقیق تر بر فرآیند تولید محصول و بهداشت و ایمنی آن نیز خواهد شد.